Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Bobby Kotick σκέφτεται την παραίτηση υπό συνθήκες, σύμφωνα με ρεπορτάζ

*
Η κατάσταση στην Activision έχει ξεπεράσει κατά πολύ ακόμη και το χαρακτηρισμό «χαοτική» και ο Bobby Kotick ίσως και να συγκινήθηκε, σε βαθμό που να θεωρήσει πως μια απομάκρυνσή του θα κάνει καλό στην εταιρεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, ο CEO της Activision/Blizzard που δεν προβληματίστηκε από την μαζική απαίτηση υπαλλήλων ή και τον μετόχων για παραίτηση, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως ο κλοιός σφίγγει και ίσως και να ετοιμάζεται για έξοδο. Όπως σημειώνει η Wall Street Journal, ο Kotick συναντήθηκε την Παρασκευή με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και τόνισε πως θα αποχωρήσει αν δεν καταφέρει να διορθώσει την κατάσταση και να αλλάξει την τοξική κουλτούρα στο εσωτερικό της εταιρείας του. Φαίνεται, δε, να δήλωσε πως ντρέπεται για τα όσα έγιναν υπό την επίβλεψη και την ανοχή του. Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα πολλές αναφορές για τοξική συμπεριφορά, παρενοχλήσεων και μισογυνισμό με τον ίδιο να τα γνωρίζει όλα και κάποιες από αυτές να αφορούν ακόμη και τον ίδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*